Nedelja 6. 10. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 25.03.2016.
14:00
Vestionline #Commented 45 and 46 rows # #Changed code from 45-46 A
"Nikome nećemo dozvoliti da presudu Karadžiću upotrebljava kao razlog da prstom upire u nas i naše sunarodnike", rekao je ministar pravde Nikola Selaković, čitajući saopštenje Vlade povodom presude Radovanu Karadžiću u Haškom tribunalu.
Petak 25.03.2016.14:46
Тако је Сељаковићу, пулену мој!!! Ја сам се борио под командом господина Караџића али био сам обичан војник и велика кукавица! Сад сам се свега тога одрекао и покајао јер долари су бољи! Само да чујем некога да је писнуо како нисам српски херој!! Само вас чекам!!! Бандо једна незахвална!! Да бре не захваљујете сваки дан што имате оваквог вођу!! Сви су вас мучили, сви су вас кињили, сви су вас на тихој ватри пекли а ја вам доносим брзу и ефикасну смрт!! Па шта виће хоћете???? Бандо над бандама, запамтићете ви ко је Аљека Мулсију!! Оћете!!!
Petak 25.03.2016.16:45
Ni Evropska unija, ni ovaj sud, ni međunarodna zajednica, i posle svega što se desilo u Parizu i Briselu ne shvataju sa čim i sa kim su bili suočeni bosanski Srbi devedesetih. Ovo je katastrofalno i ne mogu da verujem kakva je presuda doneta. Bazira se na improvizaciji, pretpostavkama, spekulacijama, indikacijama, a ne na činjenicama. Ovo je prva reakcija Radovana Karadžića, koju je neposredno posle izricanja presude u Hagu, kojom je osuđen na 40 godina zatvora, podelio sa svojim advokatom Goranom Petronijevićem.
Petak 25.03.2016.16:48
Nekritičko osuđivanje Srba i Srbije kao krivaca za raspad SFRJ, a posebno NATO bombardovanje naše zemlje započeto 24. 3. 1999. godine — predstavljaju uvod u današnja dešavanja širom Evrope. Napadi u Parizu i Briselu predstavljaju više nego jasan početak oružane pobune radikalnih islamista, a sve to veoma podseća na slične zločine koje su džihadisti i albanski teroristi činili u Bosni i Hercegovini i na Kosovu i Metohiji. Ono što je, takođe, činjenica jeste to da teroristi koji izvode akcije u Zapadnoj Evropi deo svoje logističke baze imaju u mudžahedinskim kampovima u Federaciji BiH, kao i to da u velikoj meri koriste komunikacione kanale koje je uspostavila albanska mafija. Jednom rečju, potpuno je jasno to da postoji akciono jedinstvo terorista na zapadu Evrope i onih terorista kojima je NATO stvorio države na Balkanu. Ovo je posebno važno istaći u danu kada se u Hagu izriče presuda Radovanu Karadžiću, čoveku kome se sudi samo zato što se suprotstavio stvaranju Bosne i Hercegovine po modelu koji je u svojoj knjizi „Islamska deklaracija“ opisao Alija Izetbegović. Ova knjiga svakako spada u osnovnu lektiru terorista koji danas ub,ijaju po Evropi, tako da će za nas biti posebno važno da vidimo kako će presudu obrazložiti rodbini ub,ijenih u terorističkim aktima. Kao predstavnici naroda koji se prvi u Evropi sukobio sa islamističkim terorizmom, a koji tada nije dobio podršku za tu borbu — smatramo da je važno da na dan kada je započeta agresija NATO-a na Srbiju pozovemo sve narode u Evropi da se svi zajedno odupremo zlu koje nas je snašlo, jer ako mi ne pobedimo to zlo — ono će pobediti nas. Mi smo duboko svesni da je samo pitanje dana kada će i u našem regionu teroristički apetiti ponovo početi da rastu, stoga i događaje u Briselu gledamo sa punom pažnjom, a saveznike tražimo čak i u onim zemljama s kojima smo se pre sedamnaest godina sukobili. Naravno, Rusiju doživljavamo kao prirodnog lidera borbe protiv islamističkog terorizma, imajući u vidu činjenicu da je ova zemlja dominatno doprinela tome da se Sirija izbori sa ISIL-om. Zbog svega ovoga, Srbija mora ostati vojno neutralna država i mi ćemo dati sve od sebe da Savet bezbednosti UN podrži našu neutralnost. Istovremeno, Srbija se mora uključiti u borbu protiv islamističkog terorizma, te stoga pod hitno treba realizovati ugovor o nabavci defanzivnog oružja iz Rusije i dati državnim organima RF ista ili veća prava od onih koje uživaju pripadnici NATO struktura.
Subota 26.03.2016.10:36
Nemojte da uzimate Rasu u usta!Treba vas sve pobi-ti ko zeceve!!Je-bem li vam sve zivo i mrtvo!!

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)